Anbefalinger

Herunder finder du anbefalinger af behandlingsforløbet Min Magiske Mave.
Anmeldelsene kommer både fra de børn og familier, der har testet forløbet og fra forskellige fagfolk.

Børnelæge og specialist i mave-tarmlidelser

Klaus Birkelund Johansen

"Børn med funktionelle mavesmerter udgør en stor gruppe patienter, som vi i mange år har manglet kvalificeret behandling til.
Børn med funktionelle mavesmerter lander ofte mellem flere stole, da der hverken er tale om somatik eller børnepsykiatri.
Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i den evidens, der findes på området. Det er bygget op omkring informative undervisningsvideoer til hele familien om sygdommen, og hvordan man kan tackle symptomerne, samt hypnoseøvelser til barnet. 
Jeg er derfor meget begejstret for det nye behandlingsformat hos MinMagi, som jeg varmt kan anbefale."

Jeg har været så heldig at få lov at prøve Min Magiske Mave programmet af i testfasen, og jeg er positivt overrasket over indholdet og de resultater jeg mærkede på egen krop. På børneafdelingen i Aalborg og andre steder i landet, ved jeg fra kollegaer at man har fået øjnene op for hvad visualisering/hypnose kan – og her kommer et lettilgængeligt og tilmed behageligt program. Jeg havde før lidt tendens til forstoppelse, og det er blevet bedre, som en lille sidegevinst jeg ikke havde regnet med. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af det. 

 Tanja Christensen, psykolog, Aalborg Børneafdeling

PhD, MSc Pain

Morten Høgh

“Der er brug for gode og let anvendelige tilbud til børn med funktionelle mavesmerter og deres forældre, og “Min Magiske Mave” er et relevant og professionelt bud på netop dette. Forløbet er både fagligt og formidlingsmæssigt relevant i det børnene og deres familie bliver klædt på til at forstå smertens komplekse verden, uden at det bliver unødvendigt kompliceret eller forsimplet. Forløbet består af moduler, der bygger ovenpå hinanden og som stræber efter at lære barnet værktøjer til at håndtere en hverdag på trods af smerterne, og formålet er at barnet (hele familien) skal genfinde en normal hverdag uden unødvendige begrænsninger." 

Vores datter får ikke længere medicin

”Det har været et skønt forløb for vores datter. Hun har uden brok lavet de øvelser, hun blev bedt om. Hun får efter afsluttet forløb ikke længere Movicol, og har ikke ondt i maven.”

Lynhurtig bedring

” Vi har kunne mærke en forskel på vores 8 årige dreng allerede efter første uge.”

Hypnoselydfilerne er fantastiske

”Vi har været rigtige glade for Min Magiske Mave- forløbet. Det har givet en rigtig god forklaring på funktionelle mavesmerter, og hypnoselydfilerne er fantastiske.”

Ingen fravær længere

” Vores 12 årige dreng havde 20% fravær fra skole pga. mavesmerter. Hypnoseforløbet har hjulpet os til at få talt om, fokuseret på og arbejdet med de ting der er svært eller irriterende. ... Vores dreng har ikke haft fravær fra skolen, siden vi startede forløbet.”

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, hvis du har et barn med mavesmerter, som kan være svært at få sat ord på for barnet. I vores familie har hypnoseøvelserne været et super redskab til at håndtere mavesmerterne, og givet nogle dejlige rolige stunder, som har været relevant for hele familien faktisk.

Hvordan fungerer det

Bliv klogere på, hvad I kan forvente af forløbet.

Læs om behandlingen

Se cases

Læs historier om, hvordan vi allerede har hjulpet børn og familier.

Læs vores cases

Køb forløbet

Min Magiske Mave koster 599,- og kan startes op med det samme.

Køb adgang
Om behandlingen Læs cases Køb adgang

Foto: Fotograf Isabelle Pateer og privatfoto