Om os

På denne side kan du finde meget mere information om Min Magi.
Du kan læse om vores mission om at hjælpe børn og unge, møde vores team og få historien bag udviklingen af det digitale behandlingsunivers Min Magi.

Vores mission

Vores mission er enkel - at hjælpe børn med funktionelle mavesmerter med at trives og deltage i et aktivt børneliv på lige fod med deres kammerater. Vi ønsker at nå ud til så mange familier som muligt, så flere børn kan komme tilbage til et helt almindeligt børneliv.

På sigt ønsker vi at udvide Min Magi's behandlingsunivers med flere forløb, så vi også kan hjælpe børn med andre udfordringer som fx angst, søvnproblemer og dårligt selvværd.

Vores tilgang er at udvikle behandlingsforløb, der er skræddersyet til børnefamiliers behov.

Udviklingen af behandlingsforløbene bygger på klinisk erfaring og eksisterende forskning, og vi samarbejder tæt med både familier og fagpersoner for at sikre den bedste behandling.

Startet af to ildsjæle

Historien bag universet MinMagi

Min Magi er skabt ud af en stærk passion for at hjælpe børn og unge ud af mistrivsel.
Det digitale univers er udviklet i tæt samarbejde mellem læge Anna Knakkergaard og illustrator Julie Dam, og tilbyder kvalificeret hjælp til børn med funktionelle mavesmerter samt deres familier.

Anna og Julie har tidligere udviklet det populære univers, Drømmejunglen - en samling af godnathistorier, der anvender beroligende hypnoseteknikker for at hjælpe børn til en bedre søvn.

Med Min Magi ønsker Anna og Julie at udvide deres støtte til børn og familier, ved at tilbyde et digitalt, fleksibelt og lettilgængeligt behandlingsforløb, der kan tilpasses den enkelte familie, og give børnene værktøjerne til at håndtere deres udfordringer og indgå i hverdagen på lige fod med deres kammerater.

Hvorfor behandlingsforløbet "Min Magiske Mave"?

Funktionelle mavesmerter er en udfordring, som rammer alt for mange børnefamilier - faktisk lider mindst 10% af alle skolebørn af tilbagevendende ondt i maven. Trods det høje antal børn, der er berørt, findes der ikke et systematisk behandlingstilbud i Danmark.

Børn med funktionelle mavesmerter falder ofte "mellem to stole" i sundhedsvæsenet, fordi deres tilstand ikke er let at kategorisere. Dette gør det svært for disse børn og deres forældre at finde den nødvendige og relevante hjælp.

Forskning har vist, at hypnoterapi kan være en effektiv behandlingsmetode af funktionelle mavesmerter, og den er endda anbefalet af danske børnelæger. Trods dette, oplever mange familier stor frustration og føler sig overset og misforstået, og det er de færreste, der tilbydes relevant hjælp.

Børn med funktionelle mavesmerter har ofte en stort skolefravær og går ofte glip af andre vigtige dele af deres liv, hvilket yderligere kan påvirke deres trivsel og livskvalitet.

Det er netop derfor, vi har skabt behandlingsforløbet "Min Magiske Mave". Det er vores håb, at vi med dette digitale forløb kan bidrage til at forbedre livet for de mange børn, der kæmper med funktionelle mavesmerter og sikre familierne relevant og professionel hjælp, så snart de har brug for det.

"Der mangler effektive behandlingsmuligheder til børn med funktionelle mavesmerter. Derfor har vi udviklet det digitale behandlingsforløb, Min Magiske Mave, så I kan starte behandlingen, når det passer ind i jeres hverdag - uden unødvendige ventetider."

Læge og fagligt ansvarlig

Anna Knakkergaard

Anna Knakkergaard er drivkraften bag det faglige og terapeutiske indhold i Min Magiske Mave. Hun er en engageret læge med stor erfaring i at bringe lægevidenskab og klinisk hypnose sammen for at hjælpe børn og unge.

Anna blev uddannet fra Aarhus Universitet i 2011 og supplerede derefter sin medicinske viden med en diplomuddannelse i klinisk hypnose. Hendes lægefaglige erfaring er bred og mangfoldig, idet hun har arbejdet på børneafdelinger, i børne- og ungepsykiatrien og som kommunal børn- og ungelæge og derudover behandlet mange hundrede børn og familier i sin egen private klinik.

Anna brænder for at hjælpe børn og unge og deres familier og har specialiseret sig i hypnoterapeutisk behandling af børn og unge med både funktionelle mavesmerter og andre udfordringer.

Illustrator

Julie Dam

Julie Dam er den kreative sjæl bag det grafiske univers i MinMagi.

Julie er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 2016 og har siden da arbejdet som konceptudvikler og illustrator af blandt andet børnebøger.

Den smukke og karakteristiske streg fra Julies hånd, er gennemgående i Min Magiske Mave. Illustrationer og videoer er håndtegnede og skaber en fin balance i behandlingsuniverset, hvis indhold er letforståeligt uden at være barnligt. Dette gør det lettere for vores yngre brugere at forstå og engagere sig med vores behandlingsindhold.

Programmør

Thomas Kenne

Thomas Kenne er vores uundværlige Chief Technology Officer (CTO), og han er hovedkraften bag den tekniske infrastruktur, der driver vores platform. Han sikrer, at vores tekniske løsninger altid er velfungerende og i udvikling, så vores brugere får en optimal oplevelse på platformen.
Thomas kombinerer sin tekniske snilde med et stort hjerte, og sørger altid for at vi værner om børn og familier ved altid at sikre, at vi overholder de strengeste krav til datasikkerhed.

Designer

Rasmus Sørensen

Rasmus er Min Magis kreative sjæl, når der kommer til produkt- og oplevelsesdesign. Med en baggrund i multimedie-design er han ekspert i at skabe fængslende brugeroplevelser i snitfladen mellem æstetik og brugervenlighed. Hans arbejde sikrer, at vores platform ikke kun er visuelt tiltalende, men også intuitiv og let at navigere for brugerne.

Hvordan fungerer det

Bliv klogere på, hvad I kan forvente af forløbet.

Læs om behandlingen

Se cases

Læs historier om, hvordan vi allerede har hjulpet børn og familier.

Læs vores cases

Køb forløbet

Min Magiske Mave koster 599,- og kan startes op med det samme.

Køb adgang
Om behandlingen Læs cases Køb adgang

Foto: Fotograf Christina Edelgaard samt fotograf Thomas Hommelgaard