Til samarbejdspartnere

På denne side kan interesserede samarbejdspartnere finde mere information om Min Magiske Mave. Vores digitale behandlingsprogram er en oplagt investering for kommuner, regioner og sundhedsforsikringer, der ønsker at tilbyde tidlige og effektive indsatser for børn og deres familier.

Licensaftaler

Børn med funktionelle mavesmerter og andre former for mistrivsel fylder meget i både det sociale system og sundhedsvæsenet i dag.
Derfor er der mulighed for, at lave en licensaftale til behandlingsforløbet Min Magiske Mave hos Min Magi, så I nemt kan tilbyde familierne relevant og professionel hjælp hurtigt.

Uanset om i er en børneafdeling, en socialforvaltning eller måske et forsikringsselskab.

Kontakt os direkte på kontakt@minmagi.dk for at høre om mulighederne.


Hvorfor 'Min Magiske Mave' er en værdifuld investering for kommuner

Med 'Min Magiske Mave' kan kommuner tilbyde tidlig hjælp til børn med mavesmerter. Programmet tilbyder en moderne og lettilgængelig løsning, der understøtter det nationale mål om at forbedre den mentale sundhed for børn og unge.

Min Magiske Mave falder i tråd med politisk fokus på tidlig og forebyggende indsats i mental sundhed. Det understøtter stepped care-modellen ved at give familier adgang til tidlig hjælp, før symptomerne udvikler sig og kræver mere intensiv behandling.

Behandlingsforløbet er et digitalt selvhjælpsforløb til børn og deres familier, hvilket gør det til en både let implementerbart og omkostningseffektiv måde for kommunerne at arbejde med børn og familiers mentale sundhed på.

Vi samarbejder allerede med

Køge Kommune

Randers Kommune

Ebbefosfonden

Hvordan fungerer det

Bliv klogere på, hvad I kan forvente af forløbet.

Læs om behandlingen

Se cases

Læs historier om, hvordan vi allerede har hjulpet børn og familier.

Læs vores cases

Køb forløbet

Min Magiske Mave koster 599,- og kan startes op med det samme.

Køb adgang
Om behandlingen Læs cases Køb adgang

Foto genereret af forfatter gennem AI-generering ved hjælp af værktøjet "Midjourney".