Casehistorier

På denne side kan du læse historier fra børn og familier, der har fået hjælp til at overvinde funktionelle mavesmerter og skolefravær. Familierne fortæller ærligt og åbent om de udfordringer, de har stået i, og om, hvordan Min Magiske Mave har hjulpet dem med at hjælpe sig selv.

Case

Vi havde intet at miste og alt at vinde

Lauge på 12 år har altid været på overarbejde i skolen. Han er svært ordblind, og efterhånden begyndte maven at gøre ondt.
I starten kom de uforklarlige mavesmerter kun i hverdagen i skoletiden, så det var tydeligt for Lauges forældre, at det måtte have noget med skolen at gøre. Efterhånden voksede problemerne sig større, og til sidst havde Lauge det dårligt hele tiden. Med både mavesmerter, hovedpine og kvalme.
Familien fandt hjælpen i behandlingsforløbet Min Magiske Mave, som hjalp Lauge til at finde ro og forældrene til at forstå, hvordan Lauges symptomer hang sammen.

Læs Lauges historie

Case

Hun sugede lydfilerne til sig

Alma på 8 år har altid været meget selvstændig. En dag sætter en voldsom maveinfektion gang i mavesmerter, der efterhånden kommer til at fylde det hele i Almas liv. Efterhånden vil hun ikke i skole, fordi hun er bange for at få ondt i maven, og hun går glip af fødselsdage hos veninderne. Tilsidst må Alma gå rundt med en lærer i hånden for at klare skoledagen.
Behandlingsforløbet Min Magiske Mave bliver et vendepunkt for Alma og hendes familie. "Det gik ret hurtigt, der gik ikke mere end 2-3 uger, før det virkede for os, og jeg vil sige, hun var tilbage i trivsel.” fortæller Almas mor.

Læs Almas historie

Case

Kaspers vej ud af mavesmerterne

Kasper på 9 år fik mere og mere ondt i maven, og det blev sværere og sværere at komme i skole. I løbet af de 6 uger, som Min Magiske Mave varer, fik Kasper det godt igen. Familien lærte at håndtere at det, der var svært, så Kaspers mavesmerter ikke fik lov til at bestemme så meget, og Kasper lærte at bruge hypnose til at få kontrollen tilbage i sit liv.

Læs hele Kaspers historie

Case

Tilde har helbredt sig selv

Før var de fleste dage svære for Tilde, og hun blev i perioder ringet hjem fra skole hver dag. Nu er hun i skole hver dag. Den 9-årige pige fra Fyn har ifølge forældrene helbredt sig selv. Onlineforløbet Min Magiske Mave har dog også klædt forældrene bedre på til at håndtere datterens mavesmerter. "Der er så mange ting, vi har måtte ændre på, fordi vi ikke forstod før, hvad funktionelle mavesmerter egentlig er. Og hvordan man bedst håndterer dem", fortæller Tildes mor.

Læs Tildes historie her

Case

Hans liv faldt fra hinanden i slow motion

Kjartan på 11 år har i årevis haft ondt i maven. Efterhånden er der kommet kvalme og ledsmerter oveni. Tilsidst blev hans mavesmerter så slemme, at Kjartan blev hjemme fra skole 3 dage om ugen. Han blev udredt flere gange, og fik tilsidst diagnosen funktionelle mavesmerter. Familien var lettede, men oplevede, at der ingen relevant hjælp var at hente nogle steder og var desperate for hjælpe deres dreng.
Allerede efter første behandlingsmodul, begyndte Kjartan at komme stabilt i skole igen og idag har han sjældent ondt i maven.

Læs Kjartans historie

Hvordan fungerer det

Bliv klogere på, hvad I kan forvente af forløbet.

Læs om behandlingen

Se cases

Læs historier om, hvordan vi allerede har hjulpet børn og familier.

Læs vores cases

Køb forløbet

Min Magiske Mave koster 599,- og kan startes op med det samme.

Køb adgang
Om behandlingen Læs cases Køb adgang